Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Репозиторий библиотеки БГУТ
Search
Search:
All of DSpace
Библиографические указатели
Материалы конференций
Научно-исследовавтельские разработки
Нормативная база СМК
Периодические издания
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Фракционный состав белка голозерного овса
Баитова, С. Н.
;
Касьянова, Л. А.
2009
Исследование технологических свойств крупяных культур, выращиваемых в Республике Беларусь
Сароченко, Т. И.
;
Хранеко, Е. С.
;
Солодухина, М. А.
2009
Исследование возможности получения изолята белка из зерна люпина и использования его в производстве вареных колбасных изделий
Василенко, З. В.
;
Черетун, Е. Н.
;
Селедцова, Е. Н.
2009
Сравнение кислотности зерна пшеницы, ржи, тритикале и ячменя
Савчук, Т. И.
;
Шинкевич, И. Н.
;
Константинов, С. Г.
2009
Влияние крупности зерна тритикале на изменение физико-химических свойств при проращивании
Агеенко, О. В.
;
Шалюта, А. Е.
Discover
Author
1
Агеенко, О. В.
1
Баитова, С. Н.
1
Василенко, З. В.
1
Касьянова, Л. А.
1
Константинов, С. Г.
1
Савчук, Т. И.
1
Сароченко, Т. И.
1
Селедцова, Е. Н.
1
Солодухина, М. А.
1
Хранеко, Е. С.
.
next >
Subject
1
вареные колбасы
1
голозерный овес
1
голозерный ячмень
1
добавка
1
изолят белка
1
кислотность пшеницы
1
кислотность ржи
1
кислотность тритикале
1
кислотность ячменя
1
крупность зерна
.
next >