Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Репозиторий библиотеки БГУТ
Search
Search:
All of DSpace
Библиографические указатели
Материалы конференций
Научно-исследовавтельские разработки
Нормативная база СМК
Периодические издания
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2008
Исследование влияния комплексной добавки на качество хлебобулочных изделий
Мандрик, Т.Н.
;
Ищенко, Л. Е.
2008
Исследование влияния сухой пшеничной клейковины на качество хлебобулочных изделий
Мандрик, Т. Н.
;
Ищенко, Л. Е.
2008
Изучение влияния свекловичной клетчатки на качество хлебобулочных изделий
Максимова, И. В.
;
Ищенко, Л. Е.
2008
Влияние муки с повышенной пищевой ценностью на способность хлебобулочных изделий сохранять свежесть
Сулаева, Ю. В.
;
Тетерюкова, А. И.
;
Нелюбина, Е. В.
Discover
Author
3
Ищенко, Л. Е.
1
Максимова, И. В.
1
Мандрик, Т. Н.
1
Мандрик, Т.Н.
1
Нелюбина, Е. В.
1
Сулаева, Ю. В.
1
Тетерюкова, А. И.
Subject
1
аскорбиновая кислота
1
качество хлеба
1
комплексная добавка
1
мальтодекстин
1
модифицированный крахмал
1
обогащенная мука
1
пищевая добавка
1
свежесть хлеба
1
свекловичная клетчатка
1
сухая клейковина
.
next >